U heeft 0 artikel(en) in uw winkelwagen staan. Met een totaal bedrag van € 0,00.
       Bezoek ons op Facebook  Bezoek ons op Facebook  Bezoek ons op Facebook

Volop aanbiedingen op onze nieuwe collectie.  

badmeubelen, kranen, douches, radiatoren, baden en nog veel meer...

Kom langs en profiteer in onze showrooms in Wommelgem of Soest.

Soest geopend op zondag 3-10-17 en 27 Februari

Wastafel

Wastafels, wat zijn de mogelijkheden.

De wastafels van Van Heck zijn er in de voor ons zo kenmerkende stijl. Onze wastafels zijn er in de verschillende stijlen: Engels, klassiek of landelijke. Onze collectie wastafels kunt u op vele verschillende manieren in uw badkamer plaatsen. Onze wastafels zijn hangend te plaatsen, op een badmeubel of op pootjes. Ook is er een grote variëteit met het plaatsen van de badkamerkranen. Kiest u voor een een gats of 3 gats kraan. Of voor een muurkraan? Kom langs in een van onze showrooms om de voor u ideale opstelling te komen bezichtigen.

Installeert Van Heck mijn wastafel?

Van Heck Badkamers zal u aangekochte wastafel niet installeren. Natuurlijk kunnen wij u door verwijzen naar een installateur met expertise, maar wij laten de keuze omtrent het installatie   aan u. Wel zullen wij u alle benodigde technische gegevens geven, waardoor de installateur direct aan het werk kan. Wij leveren het sanitair wanneer het u uitkomt, u zult de aangekochte spullen dus niet zelf te hoeven opslaan.

Sanitair met uitstekende kwaliteit.

Bij Van Heck vinden we het van belang dat u de beschikking heeft over een badkamer van goede kwaliteit. Al onze wastafels zijn gemaakt van het beste porselein. De bijpassende badkamerkranen zijn voorzien van keramische schijven en beschikken over een garantie termijn van maarliefst 12 jaar.

Wastafels voor in uw badkamer.

Zoals u gelezen heeft ziet u dat onze wastafels beschikken over vele mogelijkheden. Daarom proberen wij u van zoveel mogelijke informatie omtrent de wastafels te voorzien. U kunt de wastafels op alle mogelijke manieren uitzoeken, met of zonder zuil of met een sifonkap. Wanneer u kiest voor een klassieke wastafel raden wij u aan er een zuil bij te nemen. De uitstraling die dit de badkamer zal geven in ongekend. Voor nog meer informatie omtrent wastafels zien wij u graag in onze winkels.