Augustus aanbiedingen.. Country Eiken badmeubelen.. uitsluitend in onze Van Heck showrooms.

Nog een beperkt aantal showroom opstellingen in uitverkoop weg=pech

Badkamerwinkel Borne

The Conceptstore in Borne

Badkamerwinkel in Borne, Badkamerwinkels van Van Heck Badkamers

In het oosten van Nederland is de badkamerwinkel Van Heck gevestigd in Borne. In deze filiaal wordt de Van Heck collectie bedacht, ontworpen en uiteindelijk ontwikkeld. Alle nieuwe modellen worden in deze vestiging als eerste getoond. De collecties van Van Heck zijn divers en uniek. Het omvat prachtige badmeubels, kranen, baden, douches en accessoires. 

De badkamerwinkel in Borne is hét gezicht van Van Heck. Deze vestiging in Borne is ‘The Concept Store’. Hier krijgt u van onze zeer bekwame medewerkers advies over de inrichting van uw badkamer en zij kunnen u in onze badkamerwinkel voorzien van allerlei handige tips en ontwerpen. Van Heck heeft zijn eigen visie op badkamers. Hierin spelen een aantal elementen een cruciale rol: duurzaamheid, onderscheid en betaalbaarheid. De winkel staat hier naast onze kantoren en magazijnen.

De badkamerwinkel is gevestigd aan de Ambachtstraat 8a, 7622 AP in Borne. Wij zijn geopend op maandag tot vrijdag van 10:00 – 17:30 uur. Zaterdag & Zondags gesloten. Wij zijn te bereiken op +31 (0)74 266 20 35.