Oktober actie Traditional actie maand uitsluitend in Wommelgem en Soest.

Traditional badmeubel collectie actie maand.

Landelijke badkamers

De badkamers waar wij groot mee zijn geworden zijn de landelijke badkamers. Onze landelijke badkamers zijn voorzien van moderne functionaliteiten in combinatie met sfeer, warmte en romantiek. Van Heck Badkamers is al tal van jaren de marktleider op het gebied van landelijke badkamers. Midden in de Twentse bossen komt onze inspiratie over landelijke badkamers naar boven. De landelijke badkamers die wij u aanbieden vindt u dan ook alleen bij ons. Om u een goed beeld te geven van onze landelijke badkamers hebben wij veel foto materiaal online geplaatst. Zo kunt u heerlijk vanaf de bank onze landelijke badkamers bekijken. Om een beter beeld te krijgen van de producten die in de complete landelijke badkamers zijn weergegeven kunt u op het plusje drukken. Dan krijgt u het desbetreffende product uitvergroot te zien met allerlei a- verwante informatie.

Ook kunt u online een badkamer magazine gratis aanvragen. Dit badkamer magazine staat boordevol landelijke badkamers. Van Heck Badkamers vindt het erg belangrijk dat u weet wat er allemaal te koop is. Daarom proberen wij u van zo goed mogelijke en betrouwbare informatie te voorzien. Het is natuurlijk van belang dat u geen spijt krijgt van uw aankoop. Bekijk de landelijke badkamers.

Waar vind ik de landelijke badkamers?

De landelijke badkamers zijn natuurlijk te vinden bij een van onze drie winkels. In onze winkels hebben we getracht zoveel mogelijke complete landelijke badkamer opstellingen te plaatsen. Zo krijgt u een goed beeld van onze landelijke badkamers. Deze landelijke badkamer voorbeelden dienen echter alleen als voorbeeld en zouden voor u een steun in de rug kunnen zijn bij het kiezen van uw landelijke badkamers. De adviseurs in onze badkamer winkels zullen u proberen te ondersteunen in het aankoop proces. Het is natuurlijk van belang dat u zeker weet dat al uw badkamer producten ook daadwerkelijk in uw badkamer passen. Daarom zullen onze adviseurs verscheidene proeftekeningen maken van de door u gekozen landelijke badkamers.

Waarom de landelijke badkamers van Van Heck?

In al onze landelijke badkamers kunt u ervoor kiezen een badmeubel te laten plaatsen. Onze badmeubels zijn vervaardigd uit hout, en is leverbaar in alle beschikbare Van Heck kleuren. De houten badmeubels zijn voorzien van een granieten blad. Dit geeft het badmeubel net de finishing touch die nodig heeft. Maar niet alleen onze badmeubels maken onze badkamers landelijk. Alle landelijke badkamers zijn voorzien van een vrijstaand bad of een bad op pootjes. Deze baden zullen ervoor zorgen dat uw badkamers een ruimtelijk gevoel krijgt en geeft het de sfeer die moderne badkamers u niet kunnen geven.

Wat kan ik verwachten van de landelijke badkamers?

De landelijke badkamers van Van Heck Badkamers zijn gevuld met gehele assortiment van Van Heck. Bij ons zult u dus niets anders krijgen dan de juiste kwaliteit. We beschikken over een uitgebreid dealer netwerk. Onze dealers beschikken over delen van het Van Heck assortiment, maar hebben wel degelijk de beschikking over alle landelijke badkamers.