De nieuwe collectie is binnen.

Staande en hangende landelijke badmeubel collectie in lak en eiken.

U vindt deze in onze showrooms te Soest en Wommelgem.

Wommelgem geopend op zondag 17 maart van 11:00-16:00

Kranen.

Bent u op zoek naar kranen. Wij hebben de kranen voor u. Van keuken kranen tot badkamer kranen. Alle kranen zijn online te bestellen bij Van Heck badkamers. De kranen die wij hebben zijn uiteraard geschikt als keuken kraan en badkamer kraan. De badkamerkranen en keukenkranen zijn er in diverse stijlen. Zo hebben wij meerdere stijlen kranen die u kunt gebruiken voor uw keuken en badkamer.  Bekijk hier alle kranen.

Waarom de kranen van Van Heck Badkamers?

De kranen van Van Heck Badkamers zijn er in alle mogelijk stijlen. Zo hebben wij ovale kranen, maar ook vierkante kranen. De kranen zijn echte design kranen en dienen dan ook als extra sfeer makers. De kranen zijn natuurlijk een onderdeel van uw badkamer. De kranen zijn over het algemeen voorzien van een chromen laag. Echter kunt u de kranen ook in een andere uitwerking nemen als u dat wilt. De kranen kunnen ook zijn voorzien van goud of zilver.

kranen

Hoelang blijven mijn kranen heel.

Op al uw kranen geven wij een garantie periode van maarliefst 12 jaar. Mocht er binnen deze periode iets gebeuren met uw kranen betalen wij de reparatie kosten. De kranen zijn van uiterst hoge kwaliteit waardoor wij deze periode durven te geven op uw kranen. Dus mocht er iets mis zijn met uw kranen krijgt u van ons nieuwe kranen.

Waar vind ik de kranen?

De kranen zijn niet alleen bij ons online te vinden, maar u kunt de kranen ook bestellen bij een van onze winkels. De kranen zijn een zeer gewild artikel en de meeste kranen hebben wij dan ook speciaal op voorraad liggen. Bij Van Heck krijgt u kranen die u nergens anders kunt vinden. Bekijk de winkels waar de kranen liggen.

Welke stijlen kranen heeft Van Heck?

Van Heck heeft verschillende stijlen kranen. Zoals u weet past niet elke kraan bij een willekeurig badmeubel. Daarom hebben wij er voor gekozen een ruim assortiment kranen aan te bieden. Wij hebben dus kranen voor in iedere badkamer. De verschillende kranen stijlen beschikken over bij behorende accessoires. Zo kunt u uw badkamer dus in diverse stijlen designen.

Hoe krijg ik de kranen van Van Heck Badkamers?

 

Wanneer u de kranen online bij ons bestelt heeft u de mogelijkheid de kranen op verschillende manieren te betalen. U krijgt de kranen via de post thuisgestuurd en hiervoor zal u niet extra in rekening worden gebracht. Ook kunt u de kranen natuurlijk bij de Van Heck winkels kopen. Maar ook de Van Heck dealers kunnen u alle kranen leveren die u maar wenst.

kranen