Volop aanbiedingen op onze nieuwe collectie.  

badmeubelen, kranen, douches, radiatoren, baden en nog veel meer...

Kom langs en profiteer in onze showrooms in Wommelgem of Soest.

Soest geopend op zondag 3-10-17 en 27 Februari

complete badkamers.

Hoe kunt u nu beter een badkamer uitzoeken dan gebruik te maken van complete badkamer voorbeelden. Wij bij Van Heck Badkamers vinden het erg belangrijk dat u weet wat wij te bieden hebben. Daarom hebben wij al onze winkels en de website voorzien van complete badkamers.

Welk nut heeft het tonen van complete badkamers?

Complete badkamers zullen u grote delen van onze collectie laten zien. Maar niet alleen het tonen van onze badkamer collectie vinden wij belangrijk. Ook is het zeer nuttig dat onze complete badkamers u laten zien hoe u uw eigen badkamer eventueel in zou kunnen delen. De complete badkamers zullen u een andere invalshoek geven van hoe u denkt dat een badkamer er uit moet komen te zien. Wij hebben de complete badkamers opgesteld compleet naar onze stijl.

Kan ik alleen de complete badkamers aanschaffen?

De complete badkamers dienen alleen als voorbeeld. U mag uw eigen badkamer invullen zoals u het zelf graag zien wilt. De complete badkamers kunnen ook als geheel gekocht worden. Ook kunt u ervoor kiezen om uw eigen complete badkamer samen te stellen. Zo heeft u een idee hoe de badkamer in uw eigen woning eruit zal komen te zien.

Waar kan ik de complete badkamer voorbeelden vinden?

De complete badkamers staan niet alleen bij ons op de website. Ook zal u de complete badkamers kunnen vinden in onze gratis badkamer brochure. Dit badkamer magazine staat boordevol complete badkamers en hier zult u dan ook zeker een badkamer naar keuze kunnen vinden.

Hoe Van Heck Badkamers aan haar complete badkamers komt.

De complete badkamers die wij u aan bieden zijn alleen geheel naar onze eigen stijl ingedeeld. Zo bieden wij u de volgende stijlen complete badkamers.

  • Complete landelijke badkamers.
  • Complete nostalgische badkamers.
  • Complete klassieke badkamers.
  • Complete retro badkamers.
  • Complete Franse badkamers.
  • Complete Engelse badkamers.

Zoals u leest bieden wij u geen moderne badkamers. De stijl badkamers die wij u bieden is niet de overheersende stijl in de badkamer wereld. Van Heck Badkamers is dan ook gespecialiseerd in de landelijke en klassieke badkamers.

Over complete badkamers.

De complete badkamers die u bij ons vindt zijn geheel ingedeeld met de badkamer collectie van Van Heck Badkamers. In onze complete badkamers vindt u geen badkamer artikelen van andere merken of fabrikanten.

Wat wij u aan bieden in de complete badkamers.

In onze complete badkamers vindt u echt alles omtrent badkamers. Onze complete badkamer zijn ingedeeld met: Sanitair, Kranen, Badmeubels, Vrijstaande baden, Baden op pootjes, Radiatoren en badkamer accessoires. De complete badkamers geven een goed beeld weer van wat er mogelijk is in uw eigen badkamer. En het fraaie van de complete badkamers is dat u natuurlijk een proefzit kunt doen in een bad naar keuze.