Volop aanbiedingen op onze nieuwe collectie.  

badmeubelen, kranen, douches, radiatoren, baden en nog veel meer...

Kom langs en profiteer in onze showrooms in Wommelgem of Soest.

Soest geopend op zondag 3-10-17 en 27 Februari

Badmeubels.

Waarom een badmeubel?

Een badmeubel is niet alleen erg praktisch maar het zal uw badkamer ook stijlvoller designen. Badmeubels zorgen ervoor dat uw badkamer netjes geordend blijft. Maar ook zorgen badmeubels ervoor dat u uw badkamer nu nog meer zult waarderen. Het is echter niet gemakkelijk een badmeubel te vinden precies in uw smaak. Daarom heeft Van Heck ervoor gekozen een groot assortiment in badkamermeubels te creeren. Onze badkamermeubelen zijn er ook nog eens in vele diverse badmeubel stijlen. Om het u nu nog gemakkelijker te maken badmeubels te vinden, staan al onze badmeubels online. Bekijk alle badmeubels. Het makkelijke aan badmeubels is dat ze zijn voorzien van handige opberglades. Ook hebben al onze badmeubels een bijpassende badmeubel spiegelkast, of vlakke spiegel die past bij een van de badmeubels.

Waar kan ik de badmeubels vinden?

De badmeubels van Van Heck staan online, echter onze badkamermeubels worden ook verspreid via een uitgebreid dealer netwerk. Onze dealers hebben de beste badmeubels en de badmeubels staan opgesteld in complete badkamer voorbeelden. De badmeubels zijn ook in onze eigen winkels te vinden. Bij onze eigen winkels zult u de keuze hebben uit meerdere badmeubels. De badmeubels zijn in alle Van Heck kleuren verkrijgbaar, ook kunt u kiezen tussen een staande badmeubels of een hangende badmeubels. De badmeubels zijn ook in meerdere maten per serie verkrijgbaar. Zo bent u dus niet noodgedwongen om te kiezen voor kleine badmeubels of grote badmeubels, u kunt ook kiezen voor badmeubels met een tussen maat.

Welke stijlen badmeubels zijn verkrijgbaar?

Wij snappen dat niet iedereen dezelfde stijl badmeubel wil hebben. Daarom hebben wij ervoor gekozen om te beschikken uit een groot assortiment badmeubels. Zo kunt u kiezen voor badmeubels met de landelijke stijl. Maar u kunt ook kiezen voor badmeubels met een franse stijl. We zullen de stijlen badmeubels even voor u opsommen:

  1. Badmeubels met de landelijke stijl.
  2. Badmeubels met de klassieke stijl.
  3. Badmeubels met de nostalgische stijl.
  4. Badmeubels met de Franse stijl.
  5. Badmeubels met de Engelse stijl.
  6. Badmeubels met de Zomer stijl.

De badmeubels zijn er zoals u ziet dus in diverse stijlen te verkrijgen. Om een beter beeld van de badmeubels te krijgen kunt u ook een Van Heck Magazine aanvragen. Dit gratis badkamer magazine staat boordevol met badmeubels. Hier kunt u de badmeubelen zien zoals ze zijn. De badmeubels van Van Heck worden door onze eigen design afdeling ontworpen.

Waarom u kiest voor de badmeubels van Van Heck.

De badmeubels zijn allen van hout gemaakt. De badmeubels zijn veelal voorzien van een hardstenen blad. Dit geeft de badmeubels de uitstraling die u zoekt. De badmeubels zijn voorzien van een hoge kwaliteit. De prijs die u voor een badkamer meubel betaalt is erg laag in verhouding met de kwaliteit. Het leuke van onze badmeubels is dat u ze in bijna elke kleur kunt bestellen. Waardoor u uw badkamer niet hoeft aan te passen op de badmeubels, maar de badmeubels kunt aanpassen op de badkamer. Onze badmeubels zullen uw badkamer helemaal afmaken. Dus als u op zoek bent naar nieuwe badmeubels bekijk de badmeubels dan online. Of kom langs bij een van onze dealers of winkels.