Showroom modellen uitverkoop.

In Mei houden we onze voorjaars opruiming met veel showroom opstellingen in uitverkoop.

Deze acties gelden in onze showrooms te Soest en Wommelgem.

Soest Zondag 26 mei geopend van 11:00-16:00

Badkamers.

 Tegenwoordig zijn de alle badkamers op het internet te vinden. De badkamer showroom die vroeger alleen bij u in de buurt zat is nu ook actief op het internet. Dit maakt het voor u als consument natuurlijk gemakkelijk als het gaat om de oriëntatie fase. Waar u genoodzaakt was om uw zaterdag middag te spenderen aan het besteden van het zoeken naar een leuke badkamer, gaat u nu gewoon ’s avonds het internet op om te kijken welke stijl bij u past.

Badkamer stijlen.

Tegenwoordig bieden badkamer bedrijven u ook steeds meer verschillende badkamer stijlen. En gaan de badkamer aanbieders niet meer mee met de badkamer trends maar kijken ze naar de badkamer stijlen. Waar we vroeger vaak verschuivingen zagen in het badkamer assortiment zien we nu echter alleen innovatie en verbetering. Dit geldt ook voor Van Heck Badkamers.


Badkamers Van Heck.

Bij Van Heck Badkamers vindt u niet de gewone moderne badkamer. Bij Van Heck Badkamers draait het om sfeer en uitstraling met natuurlijk een goed badkamer product. Van Heck Badkamers is al jaren lang de marktleider als het gaat om landelijke badkamers, klassieke badkamers, retro badkamers, nostalgische badkamers, Engelse badkamers en Franse badkamers. Van Heck Badkamers ontwerpt al haar badkamer producten zelf en dit wordt vaak gewaardeerd door mensen die met onze badkamer producten in aanraking komen.

 

Aankopen van een badkamer.

Het aankopen van een badkamer is een lang en zorgvuldig proces.Allereerst is het natuurlijk van belang dat u weet wat voor een soort badkamer stijl u nu precies wil hebben. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende badkamer stijlen dat de oriëntatie fase erg belangrijk is. Om u zo goed mogelijk op weg te helpen biedt Van Heck Badkamers u een zo uitgebreid mogelijk assortiment. Ook hebben wij vele complete badkamer voorbeelden bij ons op de website of in een van onze badkamer winkels.

 

Badkamer winkel.

In onze badkamer winkels bieden wij u het volgende aan:

Deskundige badkamer adviseurs die u precies kunnen vertellen van de hoed en rand.
Vele complete badkamer voorbeelden. De nieuwste collectie badkamers en badkamer artikelen. Aangezien het kiezen van een badkamer een nauwkeurig en lang proces is bieden wij u in het middag uur een hapje en een drankje aan.

 

Van Heck Badkamers.

Wij hopen u natuurlijk zo snel mogelijk te ontmoeten in een van onze badkamer winkels of op het internet. Ook op onze badkamer site kunnen wij u ter woord staan door middel van de telefonische hulplijn, of de chat waarop wij ook buiten kantooruren aanwezig zullen zijn.

Badkamer voorbeeld. Bekijk alle badkamers online of bij ons in de badkamerwinkel.